Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Cum a parcat o șoferiță în față la Pepco, în Alba Iulia. N-a observat locurile libere

Publicat

Modul în care își lasă mașinile unii albaiulieni în parcarea din zona supermarketului Kaufland nu mai sunt o noutate. Există șoferi atât de neatenți la marcajele de circulație, încât parchează pe carosabil, chiar dacă sunt locuri libere câte vrei. În general, preferă să fie cât mai aproape de intrarea în magazin. Este și cazul autoturismului din imagine, abandonat de proprietară lângă o bordură, pe partea destinată circulației, în ciuda faptului că parcarea era plină de locuri libere.

Vezi și VIDEO FOTO ACCIDENT GRAV pe DN 7 între Orăștie și Sebeș. Trei oameni au DECEDAT. Două mașini făcute praf

S-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 12,30, în fața magazinului Pepco. Dar, bineînțeles, este doar un exemplu din cele foarte multe care ar putea fi surprinse în zonă. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dan

    sâmbătă, 20.01.2018 at 14:37

    Acum cateva luni facusem o reclamatie referitoare la un aspect asemanator care a avut loc (si inca mai are!) in parcarea celor de la LIDL.
    Le-am scris atunci atat lor cat si celor de la IPJ Alba referitor la masinile parcate pe prima banda de circulatie (conform marcajelor rutiere) dupa ce era cat pe ce sa fiu calcat de un asemenea imbecil.
    Masura luata ? Marcaje cu semnul parcarea/stationarea interzisa pe banda de circulatie.
    Credeti ca s-a schimbat ceva ? NU!
    Ba mai mult, paznicul de la LIDL, care trebuia sa se ocupe de aceste aspecte (cel putin dupa spusele celor de la LIDL dupa reclamatia facuta), iesise afara si statea de vorba cu cei care
    isi parcare masinile acolo fara a le cere sa le mute, desi mai erau multe locuri libere.
    Din pacate e un fenomen care se intampla de multe luni, poate chiar ani de zile si merita sa fie sanctionati cu ridicarea masinilor din aceste parcari.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax