Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Cum au stat stat oamenii la coadă, în stare de alertă, la Casa Județeană de Pensii Alba

Publicat

Cozi mari la Casa de Pensii Alba și norme de distanțare aproape inexistente: asta au găsit și văzut cititorii Alba24.ro, luni, 18 mai, în fața instituției. 

Un cititor al ziarului a trimis pe adresa redacției, o poză, în care se poate observa cum persoanele aflate la coadă la CJP Alba, nu respectă distanțarea socială. Poza în care apar aproape 20 de persoane, care stau la rând în fața ușii de intrare în instituție a fost făcută în jurul orei 11.30.

Mai mult, un alt cititor a relatat faptul că tot luni dimineață, în jurul orei 8.00, în spatele instuției, erau aproximativ 30 de persoane care așteptau și nu respectau distanțarea socială, iar la ușa din fața clădirii mai erau pe puțin încă 10 persoane.

Autoritățile, în frunte cu președintele țării Klaus Iohannis au precizat clar că cetățenii trebuie să respecte anumite norme de distanțare socială, pe toată perioada stării de alertă, în special, distanța de 1,5 metri, între persoane, chiar dacă acestea așteaptă la coadă în fața unei instituții publice, sau în clădiri.

UPDATE: Cititorul a transmis că situația semnalată a fost remediată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Zeppelinul

    luni, 18.05.2020 at 13:34

    Cititorul care mentioneaza ora 8 minte…La acea ora se respecta distantarea sociala.Se lua temperatura la intare iar oamenii purtau masti …Ce s-a intamplat dupa Dumnezeu cu mila!
    Intra in responsabilitatea fiecaruia sa respecte regulile impuse de autoritati! Dar cum noi romanii suntem foarte „educati” facem cum ne taie capul, dupa exemplul mai „marilor” nostri din Parlament si Curtea constitutionala!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax