Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Cum (nu) s-a făcut deszăpezirea în comuna Ighiu. ”Utilaj de ochii lumii”

Publicat

ighiu

Ninsoarea de duminică seară a creat probleme localnicilor din Ighiu și Bucerdea dar și șoferilor aflați în trecere, din cauza drumurilor care nu au fost curățate de administrația locală. Un cititor Alba24 a transmis fotografii și informații cu privire la modul în care (nu) s-a făcut intervenția. 

zapada ”În cele 3 ore petrecute pe raza teritorială a comunei (am vrut să văd efectiv „intervenția”), am văzut un singur utilaj (tractor+greder) în ideea în care carosabilul este gheață pură, nu se aruncă cu material antiderapant (sare sau clorură). Vorbim de o comună aflată la 10 kilometri de Alba Iulia, în anul 2019. Nu locuiesc în Bucerdea, nu știu cum se numește primarul, nu sunt afiliat nici unui partid… doar îmi este lehamite de unele administrații locale… Fotografiile au fost realizate pe arterele principale ale comunei Ighiu” a scris cititorul.

Acesta a adăugat că ninsoarea era oprită și nu a fost făcut tratament de prevenție, ”iar utilajul folosit de ei este doar de ochii lumii, pentru că este pentru cu totul altceva. Dacă se aplica material preventiv, cum ninsoarea a fost slabă și carosabilul era la negru”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax