Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Cum se face curat în Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Gunoaie aruncate peste balcon, pe scări

Publicat


c

Mai multe persoane au fost surprinse sâmbătă de un cititor Alba24 aruncând moloz, lemne și alte gunoaie de la primul etaj al Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, peste balcon, direct pe scările de acces de la intrarea principală în clădire.

Se pare că la primul etaj al clădirii funcționează un club, aflat cel mai probabil în renovare, iar angajații s-au gândit că pot scăpa de gunoi și așa.

Cititorul Alba24 a fost indignat și s-a întrebat dacă așa este normal, mai ales că este vorba despre o instituție publică.

Casa de Cultură a Sindicatelor este tot mai puțin implicată în viața culturală a orașului, care la rândul ei este din ce în ce mai diluată. CCS se autofinanțează, ceea ce face ca o parte dintre spațiile care ar trebui să fie destinate actelor artistice, a fost închiriată pentru diferite alte activități cum ar fi o sală de forță sau un club.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Un medic acuzat de luare de mită a fost condamnat să muncească gratis într-o piață din Timișoara

Publicat

medic1

Un medic primar a fost obligat să muncească la piață sau în horticultură. Decizia aparține instanței, după ce a stabilit că este vinovat de luare de mită și fals intelectual și l-a condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Medicul a fost acuzat că pensiona ilegal angajați din cadrul Penitenciarului Arad. A fost trimis […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Guvernul interimar a aprobat 1,4 miliarde lei pentru administrațiile locale. Cât primesc primăriile din Alba. LISTA

Publicat

Prefectura Consiliul Judetean Alba 1

Guvernul interimar a aprobat în ședința de luni acordarea de sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale. Pe listă sunt și 49 de localități din județul Alba, care vor primi sume între 100.000 de lei și 10.700.000 lei. Cei mai mulți bani ajung la Primăria Alba Iulia. La nivel național, suma […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU în Ocna Mureș: O casă a luat foc

Publicat

O casă din Ocna Mureș a luat foc luni, în jurul orei 16.20. Potrivit ISU Alba, pentru stingerea incendiului, la fața locului s-au deplasat pompierii de la Aiud cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Groapa de gunoi de la Galda, rămâne nefuncțională. Consiliul Județean Alba, obligat să refacă licitația de la zero

Publicat

Procedura de licitație pentru atribuirea unui operator la groapa de gunoi de  la Galda de Jos se va relua de la zero.  Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au respins luni, 14 octombrie, ca nefondată, plângerea făcută de SC ECO SUD SRL, în contradictoriu cu Consiliul Județean Alba, SC ECO Bihor SRL și Polaris Mediu SRL, față […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate