Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO ȘTIREA TA: Cum se parchează la ieșirea de pe o stradă fără vizibilitate din Alba Iulia

Publicat

Un cititor Alba24 este nemulțumit de modul în care se parchează la ieșirea de pe o stradă fără vizibilitate, ceea ce face ieșirea în drumul principal și mai grea. Este vorba despre Strada Cornel Medrea din Alba Iulia, aflată între Alba Iulia și Micești, perpendiculară pe drumul principal și aproape de Grădinița ”Licurici”.

Cititorul ne-a scris că parcarea în capătul acestei străzi îngreunează accesul în strada principală, din cauza vizibilității care este oricum foarte slabă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Tara lui Papura Voda

    joi, 21.12.2017 at 19:38

    Tot orasul asta „smart” condus la fel de niste specimene „smart”, colcaie de strazi pe care sunt parcate masini care pun in pericol siguranta traficului rutier!

    Daca iesi de pe str. Gheorghe Pop de Basesti si vrei faci stanga spre Cetate sau dreapta spre Centru, ai vizibilitatea obstructionata de masinile parcate langa terenul de fotbal de la HCC.

    La fel, cand iesi de pe str. Gemina, pe recent renovata str. Aurel Vlaicu, au avut grija specimenele „smart” din adminstratia acestei comune sa gandeasca parcarea tot pe partea pe care sa ai vizibilitatea obstructionata de masinile parcate!

    Intrebarea e: cu care parte a dosului ganditi, ma ???

  2. Anca Simina

    joi, 21.12.2017 at 19:49

    In fiecare dimineața e aceeași problema: cei care își aduc copiii la grădinița Licurici, din comoditate parchează pe capătul acestei străzi, îngreunând ieșirea in drumul principal.

  3. Tiberiu

    joi, 21.12.2017 at 21:52

    In fiecare zi e la fel pe aceasta strada, din comoditate e mai ușor sa parchezi masina in capătul străzii, pe banda de ieșire, încât cei care iasă de pe strada nu o pot face ci doar pe cealaltă banda. Este o strada destul de larga, dar unii mai bine blochează ieșirea intenționat decât sa parcheze mai jos pe strada unde nu ar incomoda pe nimeni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax