Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: Daune la o mașină ridicată de pe o stradă din Alba Iulia, produse în timpul manevrelor. Plângere la Poliție

Publicat

Mașina unui albaiulian a fost ridicată miercuri de pe o stradă puțin circulată din Alba Iulia însă, pe parcurul manevrelor de ridicare și transport, jantele au fost zgâriate. 

Strada pe care a parcat acesta se numește Simion Bărnuțiu. Omul a parcat în apropierea unei intersecții, motiv pentru care poliția locală a decis să îi ridice autoturismul.

Acesta a sosit la mașină înainte de a-i fi ridicată și dusă la depozitul de lângă Bazinul Olimpic. S-a oferit să plătească amenda și toate cheltuielile de ridicare și transport, însă polițiștii nu au fost de acord.

I-au ridicat mașina, însă i-au zgâriat jantele.

”Eu recunosc că a fost o greșeală să parchez acolo și am acceptat. Totuși, am remarcat doar că strada nu este circulată și nici nu am blocat în nici un fel pe nimeni. Ei au blocat strada minute bune când mi-au ridicat mașina.

Pe stradă erau foarte multe mașini parcate, este doar o porțiune de 3 sau 4 metri cu linie continuă. Nu este nici semn care să indice ridicarea mașinilor, nici nu m-am gândit că se poate întâmpla.

Mașina nu era pe platformă când am ajuns, i-am rugat să mă lase să plătesc, dar să nu o mai ia, însă polițistul mi-a spus că nu mai stă după mine 20 de minute să merg să plătesc taxa, mai bine să merg după mașină la Bazinul Olimpic” a declarat cetățeanul, petru Alba24.

Acesta a plătit toate taxele, dar când s-a dus după mașină, jantele erau zgâriate, lucru consemnat și în procesul verbal de predare-primire al autoturismului.

Mașina are asigurare casco, dar asiguratorul a cerut copie după asigurarea de răspundere civilă a societății care a ridicat mașina, fiecare mașină de ridicare fiind obligată să aibă un asemenea document la bord.

Firma de ridicări a refuzat însă să îi ofere o copie. În aceste condiții, omul depus și o plângere la Poliția Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. dolfi

    miercuri, 09.06.2021 at 22:03

    VAI CE TRAGEDIE! Tovarasu’ masinist, de ce nu ceri primarelui sa-ti faca mai multe locuri de parcare??

  2. Smarandache

    miercuri, 09.06.2021 at 22:21

    Dolfi, intelegi că e mașina lui și că era destul că i-au dat amendă, nu trebuie să i-o și strice? Mai înțelegi că a ajuns la fața locului și că s-a oferit să plătească? Mai înțelegi că milițienii ăia nu sunt capabili să ia decizii logice gen: încurcăm circulația ca să ridicăm o mașină care nu încurcă circulația?
    Omul a dat bani pe mașină, din munca lui, nu e cazul să vină orice gardian public angajat cu pile la primărie să se p…ișe pe ea.
    După mentalitate deduc că ești un moș comunist într-o dacie aburită debusolat în minunea unui sens giratoriu.
    Daca iti ia ție dacia aia nu e nici o tragedie. Tovarășu

  3. Platesc taxe

    joi, 10.06.2021 at 08:06

    Legea-i lege nu tocmeala,ai recunoscut ca ai parcat gresit,ai platit, sa iti dea banii pe jenti si alta data parcheaza in alta parte,intre blocuri este plin de parcangi pe trotuar care blocheaza pe aia ce platesc la nea primaru!
    Nu ai facut nimic de cand ai fost ales!
    Toti sunteti o apa si-un pamant!
    Cand faceti ma parcarile alea in cer și-n pamant?
    Nea Dumitrele???

  4. dolfi

    joi, 10.06.2021 at 18:44

    domnu’ Smarandache, nu sunt nici mos, nici comunist. Sunt satul de romani care „gresesc” cand sunt prinsi asupra faptului. in rest, cand nu-i vede autoritatea, fac ce vor ei. Inghesuie rable intre blocuri, pe trotuare si pe spatiul verde. Se incapatineaza sa se-nghesuie cu rabla lor in trafic chiar daca circula pe distante mici, fara sa le pese ca polueaza aerul.
    Vor toti sa-si bage masina lor, a nevestei si a copilului nenascut sub geamu’ apartamentului.
    In America, probabil ca militienii ii si dadeau un baston dupa ceafa, ii puneau catusele si-l duceau la sectie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax