Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO/ ȘTIREA TA: Doi muncitori s-au luat la bătaie, pe șantierul lotului 2 al autostrăzii Sebeș – Turda. A fost chemată Poliția

Publicat

O ceartă între doi muncitori care lucrează la construcția lotului 2 al autostrăzii Sebeș-Turda s-a transformat, vineri, într-o bătaie în toată regula, fiind nevoie de intervenția polițiștilor pentru aplanarea conflictului.

Potrivit cititorului care a trimis la redacție imaginile, conflictul a izbucnit între un șofer de pe o betonieră și un angajat al unei firme subcontractoare care lucrează la turnarea rigolelor de apă.

Referitor la acest incident, IPJ Alba informează că a fost vorba despre un conflict spontan, iar cei doi s-au certat și apoi s-au luat la bătaie din cauza unor neînțelegeri privind modul de executare al unei lucrări.

”Polițiștii din Galda de Jos au intervenit, vineri, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între doi muncitori de la lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda. La fața locului au fost trimise și două ambulanțe, însă cei doi nu au suferit leziuni pentru care să aibă nevoie de transport la spital. În cazul acestui incident cercetările continuă în cadrul unui dosar penal de loviri sau alte violențe”, a precizat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax