Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE FOTO ȘTIREA TA: Accident într-un sens giratoriu din Alba Iulia. Un șofer a rămas fără o roată la mașină

Publicat

Un șofer a rămas cu mașina pe trei roți după un incident în sensul giratoriu din centrul municipiului Alba Iulia, intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Henri Coandă, zona BCR. Potrivit unor martori, șoferul ar fi încercat să facă un drift, însă s-a ales cu pagube materiale serioase. 

UPDATE: Potrivit șoferului mașinii, nu a fost vorba de un drift. Acesta spune că a încercat să evite o maşină care i-a tăiat calea în sens giratoriu și așa a ajuns cu mașina pe trotuar, după care în drum. Șoferul spune că viteza pe care o avea în acel moment era de aproximativ 40 de km la oră.

“Maşina care circula pe banda 2 (stânga mea) mi-a tăiat calea, intrând pe banda 1 pe care circulam (a trecut „săgeată” prin sensul giratoriu, neținând cont de benzi). Eu am încercat pe cât de mult posibil să evit impactul cu autoturismul din stânga mea, menţinând cât se poate de mult distanţa faţă de el şi în acelaşi timp am frânat puternic, dar m-a „boxat” spre bordură, inevitabil trecând peste ea cu roata dreaptă înfrânată; probabil de aceea a şi cedat. Maşina, în momentul pozelor, era pe mijlocul drumului deoarece am încercat să o împingem şi să o îndreptăm ca să o putem urca pe platformă şi să nu încurce traficul”, a transmis şoferul autoturismului.

Accidentul s-a petrecut luni în jurul orei 11.30.

„A făcut un drift nereușit. A intrat în sens cu circa 60-70 km la oră”, ne-a transmis un cititor Alba24.ro, care a surprins, în imagini, urmarea accidentului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax