Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Drum care duce la un schit din Munții Apuseni, impracticabil chiar și pentru mașini 4×4 dotate cu lanțuri

Publicat

Zăpada crează probleme serioase pe unele drumuri din Munții Apuseni. În satul După Pleșe din comuna Albac, drumul care duce la schitul „Învierea Domnului” este înzăpezit, fiind impracticabil chiar și pentru mașinile 4×4 dotate cu lanțuri. 

Un cititor Alba24 a surprins luni pe imagini cum arată drumul acoperit cu zăpadă care duce la Schitul „Învierea Domnului” din satul După Pleșe, comuna Albac. Potrivit acestuia, nici măcar mașinile 4×4 echipate cu lanțuri nu pot înainta pe porțiunea respectivă, drumul fiind singura cale de acces.

„Așa arată un drum care duce la Schitul Învierea Domnului din comuna Albac, satul După Plese. Nici o șansă să urci, nici cu mașina 4×4 cu lanțuri pe roți. Ca să ajungi la schit trebuie să urci pe jos în jur de 3 km. Mă întreb autoritățile locale ce fac?”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 02.02.2021 at 19:43

    Ma cititorule, dar de oamenii care stau inzapeziti n-ai nici o parere ? La cine te-ai dus sa-ti citeasca ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax