Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Drum comunal din Munții Apuseni, între Bucium Muntari și Gura Cornei, un calvar pentru cei care fac naveta

Publicat

Starea avansată de degradare a unei porțiuni dintr-un drum comunal din Munții Apuseni, care face legătura între Bucium Muntari și Gura Cornei, a fost semnalată sâmbătă de un cititor Alba24. Potrivit acestuia, șoferii care sunt nevoiți să facă naveta zilnic își rup mașinile pe șosea și nimeni nu ia nicio măsură. 

Pe imaginile transmise de cititorul Alba24 se poate observa asfaltul „brăzdat” de crăpături și gropi adânci, printre care șoferii sunt nevoiți să facă slalom.

„Uitați cum arată un drum în anul 2020. Este vorba despre drumul care face legătura între satul Bucium Muntari și Abrud, un adevărat calvar pentru cei ce fac naveta zilnic și pentru cei ce muncesc la Uzina de preparare Dealul Piciorului”, ne-a transmis un cititor Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax