Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Drum rezidențial „pavat” cu cratere, la Alba Iulia. Plătim taxe de „smart city” și avem condiții de cătun

Publicat

Drum rezidenţial „pavat” cu cratere, în municipiul Alba Iulia. Zeci de familii care locuiesc pe strada Emil Racoviță nu sunt sigure dacă s-au mutat într-un oraș „smart” sau trăiesc într-un cătun. De fiecare dată când ies din casă trebuie să facă slalom printre sute de gropi, iar după fiecare ploaie, drumul devine aproape impracticabil.

Un cititor Alba24 a surprins sâmbătă dimineața, în jurul orei 10:00, cum arată strada, după ploaie. 

„Strada Emil Racoviță, Alba Iulia, 13 iunie 2020.

O stradă relativ centrală din smart city-ul Alba Iulia arată precum una din evul mediu. Cum majoritatea comunelor au reușit să asfalteze toate ulițele, și aici nici măcar să le pietruiasca nu sunt în stare.

Pentru ce plătim taxe și impozite de smart city și nici măcar condiții de <cătun> nu avem. Ne rupem mașinile pe banii noștri și pe incompetența si/sau nesimțirea voastră.

Dacă de asfalt nici măcar nu poate fi vorba, măcar o banală nivelare a craterelor s-ar putea face.

Sunt convins că sunt foarte multe străzi de la periferia orașului în situația asta. PS. Am făcut pozele din mașină, că altfel îmi făceam varză încălțările!”, a scris un albaiulian, sâmbătă dimineața, pe rețeaua de socializare Facebook.

sursa, foto: Flavius B.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. kretz

    sâmbătă, 13.06.2020 at 13:38

    ca de obicei, noroc cu cititorii, ca daca de bazam pe reporterii din oraş… ei se intrec doar sa prezinte rapid si necritic orice declaratie pompoasa a primariei si consiliului, fiind complet dezinteresati de situatia reala. oare lor le este chiar asa de greu sa mearga prin oras si faca foto la gropi, trotuare sparte, full de gunoaie chiar in centru etc.? spre ex, in cazul de fata oare nu ţinea de o minima decenta profesionala sa intrebe primaria si consiliul de ce strada racovita arata ca-n evul mediu?

  2. Petru

    sâmbătă, 13.06.2020 at 13:51

    Lista ar putea continua cu str. Dr Aurel Lazar din Zona Lidl. Aceleasi gropi , aceeasi nepasare , aceeasi bataie de joc din partea administratiei locale de peste 15 ani. Dar e bine : suntem oras smart, platim impozite smart la o bataie de joc , binenteles smart.
    Bine ca ne mai ” scoatem ” cu asa zisele festivaluri /spectacole din Piata Cetatii. Dar sa fim optimisti : vin alegerile si o sa avem promisiuni din nou , dupa care urmeaza o lunga tacere. De aproximativ 4 ani.

  3. Anca

    sâmbătă, 13.06.2020 at 13:52

    Daca domnul fost primar nu pleca de buna voie…l-ati fii impaiat si dupe cele vesnice si tot in primarie l-ati fii tinut. Multumitii lui si celor din clica de acolo pt tot. Sa va bucurati de ele !

    • Vasy

      sâmbătă, 13.06.2020 at 19:16

      De vina suntem noi cei care platim impozite si nu iesim sa ne cerem drepturile,pt ca toate cartierele noi sunt la fel,incepan de la strazi si pana la utilitati aceleasi probleme.Ei si au luat drepturile de la investitori aproband tot felu de autorizatii laudaroase si acum avem laude nimic alceva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax