Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Elevii din Teiuș au împărțit de 8 martie, ghiocei cumpărați din banii lor

Publicat

g

Elevii din Teiuș au împărțit ghiocei pe stradă, la sfârșitul orelor de curs, au transmis reprezentanții Liceului Teoretic din Teiuș. Au vrut să facă o bucurie femeilor, cu prilejul zilei intenaționale a femeii, 8 martie.

”Ca în fiecare an, de peste 20 de ani, membrii Consiliului Şcolar al Elevilor din Liceul Teoretic Teiuş, coordonat de profesoara Mihaela Suărăşan, s-au mobilizat pentru a aduce un omagiu şi o bucurie femeilor din Teiuş.

Dacă la începutul lunii au confecţionat mărţişoare pe care le-au oferit trecătorilor întâlniţi pe străile oraşului, acum au fost cumpărate 100 de bucheţele de  ghiocei, pe care le-au oferit doamnelor şi domnişoarelor din oraş.

La sfârşitul programului obişnuit de şcoală au pornit pe străzile Teiuşului, oferind acest mic simbol al renaşterii naturii, care aduce multă bucurie în sufletul tuturor.

Dorinţa lor a fost ca femeile din Teiuş să ştie că sunt apreciate şi iubite!” au transmis reprezentanții elevilor. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax