Connect with us
Publicitate

CUGIR

FOTO ȘTIREA TA Factură RECORD la electricitate primită la un apartament din Cugir unde nu locuiește nimeni: peste 739.000 de lei

Publicat

Un cititor Alba24 ne-a trimis joi după-amiaza o imagine cu o factură record la electricitate, de peste 739.000 de lei.

Potrivit acestuia, factura a fost primită la sfârșitul lunii iunie, la un apartament din orașul Cugir unde nu locuiește nimeni de peste 20 de ani. 

Pe imagine se poate observa consumul uriaș estimat pentru perioada 28 mai – 27 iunie 2021, respectiv 999.995 kWh.

Potrivit cititorului, după ce s-a făcut reclamație la furnizor, factura a fost stornată.

Electrica Furnizare va face verificări suplimentare ale facturilor emise cu valori atipice

Electrica Furnizare a demarat o verificare suplimentară a facturilor emise cu valori atipice în raport cu istoricul de facturare și comportamentul de consum în cazul unora dintre clienții casnici din portofoliul companiei.

Ca urmare a situațiilor constatate în ultima perioadă cu privire la emiterea unor facturi a căror componentă a energiei electrice active are o valoare atipică în comparație cu istoricul de facturare și comportamentul de consum ale clienților în cauză, compania a demarat un proces intern de analiză ce vizează posibile anomalii înregistrate pe întreg lanțul de facturare, precizează un comunicat.

Electrica Furnizare informează că astfel de situații sunt izolate. Unele dintre facturile verificate au fost deja stornate, urmând să fie emise facturi noi, după finalizarea analizei fiecărui caz în parte.

Compania își asigură clienții că va clarifica situația în regim de urgență și că niciunul dintre aceștia nu va fi afectat de posibilele erori identificate în procesul de facturare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Ionel

    joi, 02.09.2021 at 22:15

    Un sistem care are astfel de scăpări este un stistem prost. Un simplu filtru dacă ar fi fost pus, considerând diferența față de valoarea facturilor precedente, ar fi putut trimite automat factura la verificare manuală de către operator uman, înainte de pulicare.

  2. x

    vineri, 03.09.2021 at 11:28

    Bai incompetentilor dati-va demisiile si plecati la oi i impreuna cu toti directorii vostri in frunte care sunt sefii vostri adica superincompetenti

  3. David

    sâmbătă, 04.09.2021 at 17:07

    e o greseala, iti dai seama…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax