Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA Foc aprins seară de seară de oamenii străzii, în centrul municipiului Alba Iulia. Au ocupat o fostă sală de sport

Publicat

Oamenii străzii au ocupat o clădire din centrul municipiului Alba Iulia. Este vorba despre fosta sală de sport din spatele Romarta, pe Frederic Mistral, unde, spune un cititor Alba24, aprind focul și ard diferite deșeuri. 

”Aproape în fiecare seara dau foc la diferite obiecte pentru a se încălzi. Pe lângă faptul că în zona respectivă se afla o mizerie de nedescris, acum ne gazează și cu fumul și mirosul de plastic ars” a transmis cititorul.

Acesta a trimis și câteva fotografii surprinse chiar sâmbătă seara, unde se poate observa că doi oameni străzii au aprins un foc destul de mare.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Gelu Stoian

    sâmbătă, 18.12.2021 at 19:43

    @ Redactia Alba24 : Trimiteti stirea asta Ministresei PSD A Familiei, Egalitatii de sanse, etc. Gabita Firea sa-i ajute Domnia SA : Sa aiba si acesti oameni ai strazii, SANSA unui trai decent, prin GRIJA PSD-ului !!!!!!

  2. pilu

    sâmbătă, 18.12.2021 at 20:37

    Acel om al strazii este din Bulbuc,comuna Ceru Bacainti si apune ca nu are bani sa ajunga acasa. Normal, politia trebuie (daca vrea) sa-l ia si sa-l duca acasa,nu e un drum lung de facut. Astfalt este pana in Viezuri, la trei Km de Bulbuc.A fost pe acolo si primarul si a spus ca fac demersuri pentru demolarea salii, pentru locuri de parcare. Sa-l credem ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax