Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Focar de infecție în zona fostului Talcioc din Alba Iulia. Gunoaie menajere, împrăștiate pe zeci de metri pătrați

Publicat

Zona fostului Talcioc din Alba Iulia s-a transformat într-o adevărată groapă de gunoi. Peisajul este unul dezolant, cu deșeuri împrăștiate pe zeci de metri pătrați.

Reamintim faptul că pentru modernizarea cartierului Gheorghe Șincai din municipiu sunt cheltuite în prezent sume considerabile de bani, în zonă fiind derulate mai multe proiecte de investiții. Cu toate acestea, unii dintre cetățeni preferă să arunce gunoaiele direct lângă gardul șantierului

Un cetățean a surprins sâmbătă imagini cu zona acoperită de deșeuri, pe care le-a publicat pe Facebook.

„Vrem o țară ca afară, dar din păcate am rămas cu gust amar la ce am văzut. Chiar nu se poate face nimic, nu se sesizează nimeni?”, a scris acesta, pe rețeaua de socializare.

„Chiar nu există legi pentru ei?”, a scris revoltat un alt cetățean.

Primarul Gabriel Pleșa: Anul acesta am ridicat 134 de tone de deșeuri aruncate ilegal acolo

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a explicat într-un comentariu situația:

„Acest teren aparține societății Albalact! Se profită și se depozitează acolo! Au curățat și dinsii de multe ori!

Sper să găsim o soluție de stopare a fenomenului! Săptămâna trecută am avut o discuție cu liderii religioși ai comunității din zonă, cu operatorul de salubritate și colegi de la Poliția Locală și cei implicați în programele sociale!

Anul acesta am ridicat 134 de tone de deșeuri aruncate ilegal acolo. E singura zonă cu probleme de salubritate din municipiu! Sper să găsim soluția și să ne ajute și celelalte instituții ale statului!”, a transmis Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. pilu

    sâmbătă, 08.07.2023 at 21:13

    Asta denotă nivelul de trai ridicat a celor ce locuiesc în zonă. Gunoaiele nu se fac din nimic.

  2. Mark McKee

    sâmbătă, 08.07.2023 at 23:14

    I always hear „what’s the point in giving a fine to „these people”? They never pay. So then, give them a fine in the way of working, or face prison if they don’t. Have them sweep streets, pick up other peoples garbage across the town, clean the dogs kennels at the shelters, etc. Community Service we call it in the States. It’s a punishment that can be enforced.

  3. Cornelia

    duminică, 09.07.2023 at 09:34

    Smart city

  4. Popa marcel

    duminică, 09.07.2023 at 10:22

    Un primar fără soluții.Nu știe ce sa facă. Politia locală taie frunză la câini.Caii pasc prin oraș și tot așa. El se scuză că nu este terenul primariei.Te și saturi sa tot comentezi.Sloganul era în slujba cetățeanului.Aceea zona se va moderniza dar oamenii de acolo cine ai va civiliza?Sunt pline primăriile de bugetari care nu fac nimic.

  5. vaile

    duminică, 09.07.2023 at 13:10

    ai dreptate si pe linga acest lucru s-au mai inventat si camere de luat imagini si care pot fii puse si pe online si inpanzii tot orasul si se pot monta pe fondurii europene , si va dati seama ce impact de descurajare a infractionalitatii este

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax