Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Focar de infecție în zona tomberoanelor de gunoi, pe o stradă din Șard. Localnicii solicită pubele individuale

Publicat

Un cititor Alba24 ne-a semnalat faptul că pe strada Baia din localitatea Șard, comuna Ighiu, în zona tomberoanelor de gunoi este un adevărat focar de infecție. Potrivit acestuia, localnicii solicită pubele inviduale în locul tomberoanelor. 

Potrivit acestuia, deșeurile din tomberoane sunt ridicate săptămânal, în fiecare zi de joi, însă rămân cele care au fost aruncate sau au căzut lângă.

„Uitați ce focar de infecție avem la noi pe stradă. Au vecinii copii mici și nu-i pot lăsa afară din cauza mizeriei. Mai nou avem și animale moarte prin pubele.

Plătim cate 1.200 de lei gunoiul și alții aruncă câte 10 saci pe zi. Ne rugăm de domnul primar Traian Rusu de un an să ne de-a pubele individuale la fiecare și degeaba”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax