Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Deși nu a plouat, canalizarea a refulat şi a umplut curțile oamenilor într-un cartier din Alba Iulia

Publicat

Mlaștină de reziduuri pe strada Dacilor, în cartierul Partoș. De un timp, locuitorii cartierului se confruntă cu o problemă greu de suportat, la propriu. La intervale regulate de timp, sistemul de canalizare refulează, iar apa menajeră din canalizări ajunge în curțile oamenilor. 

Miercuri noaptea, sistemul de canalizare de pe strada Dacilor din cartierul Partoș a cedat. Toată apa menajeră a refulat în curțile oamenilor.

Fecalele au ieșit la suprafață și au plutit printre fructele căzute din pomi. Iar, după afirmațiile unui locuitor din zonă, mirosul era unul greu de suportat.

Problema nu este una nouă în cartierul Partoș, pe strada Dacilor. Sistemul de canalizare, ce a fost terminat în 2013, la 5 ani pare că nu mai face față și dă pe afară, la anumite intervale de timp.

Până acum, situația era pusă pe seama precipitațiilor care suprasolicitau sistemul, dar de săptămâna trecută nici un strop de ploaie nu a mai udat pământul din Partoș.

După spusele unor locuitori de pe strada Dacilor, nimeni nu ar fi făcut până acum o sesizare la Primărie, în ceea ce privește prolema urât mirositoare cu care se confruntă.

Până când autoritățile vor lua măsuri, un lucru este cert: de fiecare dată când sistemul de canalizare dă pe afara, o parte a cartierului Partoș devine un veritabil focar de infecţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apocalipsa lui Rika

    sâmbătă, 22.09.2018 at 07:23

    e din cauza la salarii marii ce au sefii de la apa ctta alba ! au salari mari si sunt angajati pe pile si relati si partide …. si nu sunt banii de canalizare si mai taie din ele =]]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax