Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Focar de infecție și miros groaznic, la doi pași de Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia

Publicat

colaj mizerie

La doi pași de Cetatea Alba Carolina, ”în buricul târgului”, în spatele blocurilor M7 și M8, de pe bulevarul 1 Decembrie 1918, locatarii se lovesc zi de zi, de un focar de infecție.

Potrivit unui cititor Alba24, în jurul vechii centrale termice, după fiecare ploaie, apa scursă nu se drenează, ci în timp se transformă într-o mlaștină verzuie, urât miriositoare.

Mai mult, locul e plin de gunoaie și plin de șobolani. ”Oare cine se ocupă cu curățarea zonei” este întrebarea cititorului Alba24, care până acum se pare că a rămas fără răspuns.

stirea ta gunoi

”Deși locuim în ”buricul târgului” și anume Bulevardul 1 Decembrie 1918, zona Pasaj, înconjurați de localuri de ”top”, zilnic ne lovim de un miros îngrozitor și mizerie.

În spatele blocurilor M7 si M8, în vechea centrală termică și în jurul ei, la fiecare ploaie se strânge apă care nu se drenează provocând un miros greu de descris.

stirea ta gunoi

De asemenea, în același loc, e plin de gunoaie, iar șobolanii mișună. Oare cine se ocupă cu curățarea zonei? Să ținem cont că suntem la doi pași de Cetatea Alba Carolina și că locuim într-un oraș <smart>….” a scris cititoarea Alba24, într-un mesaj adresat redacției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax