Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Focar de infecție și miros groaznic, la doi pași de Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia

Publicat


colaj mizerie

La doi pași de Cetatea Alba Carolina, ”în buricul târgului”, în spatele blocurilor M7 și M8, de pe bulevarul 1 Decembrie 1918, locatarii se lovesc zi de zi, de un focar de infecție.

Potrivit unui cititor Alba24, în jurul vechii centrale termice, după fiecare ploaie, apa scursă nu se drenează, ci în timp se transformă într-o mlaștină verzuie, urât miriositoare.

Mai mult, locul e plin de gunoaie și plin de șobolani. ”Oare cine se ocupă cu curățarea zonei” este întrebarea cititorului Alba24, care până acum se pare că a rămas fără răspuns.

stirea ta gunoi

”Deși locuim în ”buricul târgului” și anume Bulevardul 1 Decembrie 1918, zona Pasaj, înconjurați de localuri de ”top”, zilnic ne lovim de un miros îngrozitor și mizerie.

În spatele blocurilor M7 si M8, în vechea centrală termică și în jurul ei, la fiecare ploaie se strânge apă care nu se drenează provocând un miros greu de descris.

stirea ta gunoi

De asemenea, în același loc, e plin de gunoaie, iar șobolanii mișună. Oare cine se ocupă cu curățarea zonei? Să ținem cont că suntem la doi pași de Cetatea Alba Carolina și că locuim într-un oraș <smart>….” a scris cititoarea Alba24, într-un mesaj adresat redacției.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

Angajări la stat. POSTURI la Serviciul de Ambulanță Alba, primării, școli și alte instituții publice din județ. Condiții

Publicat

birou gol

În această perioadă sunt organizate mai multe concursuri, pentru ocuparea unor posturi vacante, în instituţii publice din judeţul Alba. Candidaţii interesaţi de aceste locuri de muncă trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe. POSTURI VACANTE Serviciul de Ambulanţă Judeţean Alba – șofer autosanitară I – Stația Centrală Alba […]

Citește mai departe
Publicitate

CÎMPENI

Atac mortal în Apuseni: Un berbec a omorât un bătrân, într-o comună din Alba

Publicat

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani și-a pierdut viața, duminică seara, în comuna Sohodol. A fost atacat de un berbec, în apropierea locuinței. Potrivit IPJ Alba, din primele date, bărbatul se afla cu turma de oi în apropierea gospodăriei. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Drumul turistic din Alba, pe care șoferii își pot rupe mașinile. Aventuri între Roica și Mogoș

Publicat

Drumul județean DJ 107K, între Roica, Întregalde și Mogoș, intră din nou în atenția localnicilor și turiștilor. Asta după ce unii dintre vizitatori renunță să-și continue drumul, în ciuda peisajelor pitorești, pentru că-și rup mașinile pe acest tronson. Cel puțin așa susține un cititor Alba24. ”Drum județean, în comuna Întregalde, de la Roica spre Mogoș. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Crimele de la Săpoca: În noaptea masacrului, în pat cu atacatorul a mai fost pus un pacient, deși erau locuri libere în spital

Publicat

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, duminică, în contextul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, unde un pacient a ucis patru persoane internate şi a rănit alte nouă, că în unitatea medicală s-a produs un lung şir de erori umane şi această tragedie putea fi evitată, notează Romania24.ro. „Din păcate (…) s-a produs […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate