Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA Grindină în pragul iernii, la Cugir. Fenomenul neobișnuit în această perioadă, observat și la Alba Iulia

Publicat

grindina cugir

O ploaie cu gheață a căzut miercuri după amiază, la Cugir, ne-au semnalat câțiva cititori din zonă. Bucăți mici de grindinăm ca bobul de mazăre, au acoperit câteva zone ale orașului. Este un fenomen neobişnuit pentru aceasă perioadă a anului, căderile de grindină fiind asociate în general cu furtunile din sezonul cald.

”A fost foarte rapid. am auzit zgomotul dintr-o dată și în mai puțin de două minute, pe jos era deja alb” ne-a scris un cititor. Cu o intensitate mult mai scăzută, fenomenul a fost observat și la Alba Iulia, în centrul orașului.

Căderile de grindină nu sunt un lucru obișnuit pentru această perioadă, asemenea fenomene fiind asociate în general cu furtunile din sezonul cald. În schimb, în perioada următoare vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă a anului, în aproape toate regiunile, iar precipitații însemnate cantitativ, sub formă de lapoviță și ninsoare, se vor înregistra în cea mai mare parte a zonelor montane, inclusiv în județul Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax