Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi ambulantă, în zona unui baraj de acumulare din Munții Apuseni

Publicat

Noi imagini cu deșeuri și gunoaie aruncate în natură au fost surprinse, în preajma Crăciunului, în zona Munților Apuseni din județul Alba. Zăpada nu a reușit să „acopere” peisajul dezolant de pe marginea drumului situat în zona unui baraj de acumulare, baraj care este și sursă de alimentare cu apă a unor localități din aval. „Nu se autosesizează nimeni?” a scris un cetățean, pe rețeaua de socializare Facebook. 

„Ce mai e de zis? Astfel de „comportamente” întâlnim, din păcate, mai la tot pasul, în imediata vecinătate a localităților și a cursurilor de apă. Când o să învățăm să înțelegem și să respectăm natura, să ne respectăm pe noi însine, să-i respectăm pe ceilalți? Ceea ce vedeți în imaginile de mai jos, surprinse în preajma Crăciunului, este revoltător, cu atât mai mult că groapa de gunoi ambulantă este situată în preajma/deasupra unui baraj de acumulare, baraj care este și sursa de alimentare cu apă a unor localități din aval, localități cu o populație însumată de peste zece mii de locuitori. Oare autoritățile cu competențe în domeniu nu pot face nimic pentru a stopa nesimțirea celor care își bat joc de noi, de restul…? Nu se autosesizează nimeni ?”, a scris un cetățean, care a surprins și publicat imaginile pe rețeaua de socializare Facebook.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. adolf

    duminică, 31.12.2017 at 22:36

    Vaaai!!!! Nu se poate? Motii, oamenii de la sat cu frica de D-zeu si bine-crescuti, cu cei 7 ani de acasa sa faca asa ceva?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax