Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi, în zona Dealului Mamut din Alba Iulia. Un cetățean solicită sprijinul autorităților

Publicat

O zonă aflată pe Dealul Mamut din Alba Iulia, în proximitatea străzilor Ana Aslan și Condeiului, a fost transformată într-o adevărată groapă de gunoi.

Situația a fost semnalată de către un cetățean, marți seara, pe rețeaua de socializare Facebook. Potrivit acestuia, cetățeni certați cu bunul simț aruncă frecvent deșeuri în zona fostului poligon, direct din autoutilitare.

Acesta solicită sprijinul autorităților dar și a locuitorilor din zonă, deținători de camere de supraveghere, pentru identificarea și sancționarea celor care au aruncat gunoiul la întâmplare.

Situația semnalată de cetățean

„Alba Iulia, august 2023, zona fostelor vii în capătul bulevardului, sub pădure. Practic groapa de gunoi a altor gunoaie din acest oraș!

Poate că încă ne mai șochează nesimțirea și putreziciunea din mintea unora, dar sper ca autoritățile să solicite verificarea imaginilor tuturor camerelor de supraveghere a caselor din zonă. Vorbim de dube care frecventează zona zilnic, și sigur nu vin să ia aer curat de la pădure. Vin pe drum, nu zboară, iar multe case din drumurile care duc în zonă au camere, inclusiv spre zona respectivă.

Cu siguranță există martori printre cei care vin frecvent în zonă, și chiar își fac veacul pe acolo. Și sper încă odată că se vor pune și camere de supraveghere chiar în zona terenului cu pricina, a pistei de biciclete și a Panoramicului, pentru că e jale!

Sunt convinsă că dacă se va dori punerea cap la cap a unor informații, imagini, foarte sigur și martori, etc., mizerabilii vor putea fi prinși.

Reamintesc încă odată că zona este <raiul> petrecăreților care au diverse <activități> mai puțin ortodoxe, zilnic (cu precădere seara și noaptea), mai ales în weekenduri, și a celor care vor să scape de sacii cu gunoaie de acasă (fiecare tufă din zonă este marcată cu saci cu resturi menajere), dar și a deșeurilor voluminoase după cum stau mărturie și aceste poze. Nu de puține ori, am găsit piese de mobilier în zonă, inclusiv fotolii, cărucioare, etc! Astăzi autorii au fost mai mai <rafinați>, au lăsat și un tablou. Fără cuvinte!”, a scris un cetățean, pe rețeaua de socializare Facebook.

sursa, foto: Magdalena B.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Mitzakis

    miercuri, 23.08.2023 at 18:28

    ca sa faci o reclamație la Primarie și să ți-o ia in seamă, te obligă să le dai datele tale personale (numele tau, adresa, mail si telefon) altfel nici nu te bagă in seamă. îi doare fix in cot de reclamația ta. m-am lovit de curând de asta, deși interesul era unul public, al comunității, la fel ca și in cazul de față.

  2. Ion

    miercuri, 23.08.2023 at 19:56

    La fel și la Garda de mediu

  3. Gheorghe

    miercuri, 23.08.2023 at 22:56

    oare de ce se intampla asta? pana nu ati pus cutiutele astea pentru gunoi aruncau oamenii aiurea?

  4. Cetatean

    joi, 24.08.2023 at 08:41

    Pentru Gheorghe:
    DA!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax