Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE-FOTO ȘTIREA TA: Haz de necaz la Galda de Jos. Localnicii au plantat panseluțe în gropile din asfalt

Publicat

colaj floricele

Sătui de slalomurile printre gropile din asfalt, un consilier local din localitatea Galda de Jos şi alt cetățean au început anul cu un protest adresat administrației locale. Aceștia au plantat în craterele din carosabil mai multe panseluțe, în speranța că problemele cu care se confruntă vor fi rezolvate de către mai marii localității. 

panselute galda de jos

UPDATE 18:20: La câteva ore de la apariția articolului, potrivit celui care a inițiat acțiunea de joi dimineață, gropile în cauză au fost acoperite cu un mix de pământ, nisip și pietriș. Acoperirea ar fi fost realizată cu un buldoexcavator ce ar aparține primăriei localității Galda de Jos.

galda de jos gropi

În stilul caracteristic al românilor, pe principiul „haz de necaz”, consilierul local Gheorghe Iustin Petrean de la Galda de Jos, alături de un alt cetățean al localității, au umplut gropile din carosabil cu pământ, după care au plantat mai multe panseluțe.

De apă nu mai era nevoie, deoarece gropile sunt destul de adânci și permit strângerea apei în ele.

Potrivit consilierului local, gropile sunt prezente în asfalt încă din primăvara anului 2018, iar în ultimele zile, trei persoane și-au rupt jantele automobilelor în ele.

Mai mult, într-o postare pe Facebook, Petrean declară că în ultima ședință de Consiliu Local a adus în discuție situația carosabilului de la intrarea din Galda de Jos, dar răspunsul primarului nu a fost unul tocmai favorabil.

”În ultima ședință de consiliu, am adus la cunoștință primarului și consiliului local că există o groapă la intrare în sat, foarte adâncă, un pericol pentru cetățeni, deoarece poate duce la accidente cu urmări mai grave. Primarul îmi spune că este drum județean și nu ţine de el, iar bani din bugetul local nu alocă pentru drumurile <lu alții>”, a scris, pe Facebook, Gheorghe Iustin Petrean.

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax