Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Incendiu la o anexă gospodărească din Zlatna. Un grajd cu animale înăuntru a luat foc

Publicat

Pompierii au intervenit, luni, la un incendiu produs pe centura ocolitoare a orașului Zlatna. Un grajd a luat foc, în jurul orei 14.00.

Pompierii din Alba Iulia intervin la fața locului, a transmis un cititor Alba24.

s

UPDATE ISU ALBA: Trei porci morți, unul salvat

La incendiu au intervenit și pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, în cooperare cu Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență Zlatna.

s

Incendiul s-a produs în localitatea Patrânjeni (aparținătoare de Zlatna) la o anexă gospodărească în care se aflau mai multe animale. Trei porci au murit și unul a fost salvat.

Incendiul este localizat, fără posibilități de propagare, se lucrează pentru lichidare. Cauza probabilă se stabilește la finalul intervenției; forțele încă acționează pentru lichidare.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, incendiul a fost lichidat, iar cauza probabilă a izbucnirii acestuia a fost foc deschis de la o afumătoare, lăsat nesupravegheat.

sursă: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Flavius

    luni, 22.07.2019 at 19:46

    Locuiesc in reședința respectivă si doresc să adaug faptul că pompieri au ajuns la 50 de minute de la momentul în care s-a sunat la 112 (pompieri din orașul Zlatna, find exact 5 minute de aici până la ei, să spunem că , cu pregatiri cu tot ar dura 15/20 minute dar 50 este inaceptabil, pompieri din Alba Iulia au sosit înaintea celor din Zlatna…) Da, a fost vina noastră, a fost nesupravegheat aproximativ 2/3 minute si a ibufnit extrem de rapid dar se putea salva până si construcția dacă pompieri acționau la timp… probabil i-am întrerupt din somnul de amiază.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax