Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Interzis în cetate pentru mașinile cu numere de Alba. Parcarea, păstrată pentru mașini din alte județe

Publicat

s

Mașinile cu numere de Alba nu au avut acces, sâmbătă seara, în Cetatea Alba Carolina, unde se desfășoară Festivalul Roman Apulum. Doi cititori ai Alba24 ne-au scris că, deși parcările din Cetate erau goale, doar mașinile cu numere din alte județe au fost lăsate să intre. 

”Să zicem că albaiulienii pot înțelege și pot veni pe jos, dar dacă ești din Blaj, din Câmpeni, din Aiud, sau chiar din Oarda sau Micești, cum te simți? Cred că este o discriminare! Erau câteva mașini cu numere din alte județe, în rest parcările goale. Unde să parchezi? Pe străzile din apropiere, plin… În alte părți poți să iei amendă sau să ți-o ridice… Chiar nu ai unde. Am lăsat-o pe o stradă, departe, pe locul cuiva și după o tură scurtă prin Cetate, am plecat pentru că lăsasem numărul pe bord și m-a sunat omul. Păcat!” ne-a scris cititorul.

n

”Dacă ești din județ, nu ai voie să vii cu mașina? Nu am fost lăsat să intru în Cetate pe motiv că am număr de Alba. Polițiștii locali sunt foarte aroganți” ne-a transmis un alt cititor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bebe

    luni, 06.05.2019 at 10:36

    Bataie de joc a la Hava! Inca o data dau dovada de incompetenta. Iar aroganta poltistilor locali, acesti neica nimeni care ar trebui sa se numeasca oricum altcumva dar nu politisti pentru ca nu asta sunt, eventual dulaii lui Hava! Am avut de-a face zilele astea cu o astfel de situatia, am fost sa-mi iau copilul si nu am putut intra pentru ca era blocat. Nici macar nu stateam, luam un copil de 10 ani cu trotineta cu tot, ce era asa greu de priceputm dar nesimtirea politistului local nu are margini. Mizerie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax