Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: La plajă, într-un cimitir din Alba Iulia. O femeie și-a întins pătura pe un mormânt, sub razele soarelui

Publicat

Temperaturile toride înregistrate în ultimele zile duc la situații cel puțin ciudate. Fotografia unei femei care face plajă într-un cimitir din Alba Iulia, a fost transmisă de o cititioare Alba24, pe adresa redacției. 

În poză se poate observa cum aceasta și-a întins pătura chiar pe piatra unui mormânt, după care s-a apucat liniștită să citească, sub razele soarelui.

”Așa se stă ziua la prânz în cimitir, la plaja. În zona Ampoi III, la cimitirul Chip” a transmis cititoarea Alba24.ro.

Ce mormânt și-a ales pentru plaja

Alba24 a verificat dacă fotografia a fost realizată cu adevărat în cimitirul Chip, identificând locul respectiv. În locul respectiv au sunt îngropate două persoane. Mormântul a fost făcut în urmă cu 13 ani.

 

Cimitirul ”Chip” din Alba Iulia, situat în cartierul Ampoi III, este al doilea ca mărime din oraș. În urmă cu doi ani, tot la Alba Iulia, o altă femeie a fost fotografiată făcând plajă pe marginea unui sens giratoriu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

 1. Jeni

  marți, 18.08.2020 at 16:13

  Satana-i printre noi!

 2. kretz

  marți, 18.08.2020 at 22:49

  asta a media profesionistă. cand se inunda jumate oras nimeni nu intreaba nimic primarul, cand tot judeţul cara scump gunoaiele la mama naibii nimeni nu-l intreaba nimic pe mustaciosul de la CJ de ce minte cu tupeu oamenii de 5 ani că gată groapa de la Galda. in schimb nici n-a aparut bine foto cu o cretină ce face plaja in chip ca toata reporterimea a dat fuga sa fotografieze de aproape mormântul profanat si cu ocazia asta sa-l recunoasca si altii si sa ia la misto familia celor ingropaţi acolo. mult mai bine era daca fugeati la firma ce administreaza cimitirul si-i intrebati ce măsuri iau contra unor astfel de profanări. dar sigur că smecherii de la corona nu pot fi deranjaţi, ca doar sunt firma de casă a primăriei de 15 ani

  • pilu

   miercuri, 19.08.2020 at 13:00

   Asa se lasa de inteles, ca e firma Primariei. Alceva e acolo.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate