Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: La un pas de tragedie. O țiglă desprinsă de pe un bloc din centrul orașului Alba Iulia a căzut lângă o femeie

Publicat

s

La un pas (la propriu) de tragedie. O femeie din Alba Iulia a fost cât pe ce să fie lovită de o țiglă care a căzut de pe o clădire din centrul orașului, la doar câțiva centimetri de ea. De pe bloc se pot desprinde oricând și alte țigle, aceasta avertizând în legătură cu riscul la care se expun cei care trec pe dedesubt.

c

Totul s-a întâmplat joi dimineața, în jurul orei 10. Femeia a trecut pe lângă un bloc din apropierea primăriei Alba Iulia, în zona pieței noi din centrul orașului, când o țiglă desprinsă de pe acoperiș i-a căzut cu viteză chiar lângă picior.

c

”M-am speriat foarte tare, mi-a trecut aproape de cap. Încă nu-mi vine să cred ce putem să pățesc. Eram chiar în fața unui magazin cu produse universale și mi-au spus oamenii că au mai căzut țigle acolo și altădată, fără ca nimeni să intervină. Probabil se așteaptă ca cineva să fie rănit sau mai rău” a transmis cititoarea Alba24.

c

Femeia a încercat să depună o plângere la Inspectoratul de Stat în Construcții, dar a fost direcționată spre Primărie, mai precis spre cei care se ocupă de asociațiile de proprietari.

”Dacă se întâmplă ceva acolo și cineva va fi rănit, îi consider responsabili pe cei cărora le-am transmis aceste informații și nu au făcut nimic. Asta în caz că nu fac” a adăugat aceasta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax