Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: La un pas de tragedie. Remorca unui camion cu lemne s-a desprins și a rupt gardul grădiniței din Petrești

Publicat

Un accident rutier s-a produs, luni dimineața, în localitatea Petrești. Remorca unui camion, încărcată cu bușteni, s-a desprins și a rupt gardul unei grădinițe și un stâlp de iluminat.

Evenimentul rutier, care se putea termina tragic, s-a produs pe strada Valea Sebeșului (DN 67C – Transalpina).

Remorca încărcată cu lemne s-a desprins de camion, a intrat pe contrasens și a ajuns pe trotuar.

În urma impactului, buștenii au fost aruncați din remorcă și au rupt un gard și un stâlp de iluminat.

„După cum se vede din pozele trimise de oameni pe mesageria paginii, se observă clar că acest ansamblu, camion + remorcă este supraîncărcat. Nu înțeleg ce se așteaptă, o tragedie cu multiple victime? De ce autoritățile nu fac controale ca să oprească aceste transporturi ilegale care se fac zi de zi în toată țara”, au transmis reprezentanții paginii grupului civic Diaspora Europeană.

foto: Facebook (Diaspora Europeană Oficial)

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Padurea

    marți, 14.12.2021 at 09:26

    NIMENI, adica nici unul dintre factorii responsabili de controlul camioanelor supraincarcate cu lemne furate, nu vrea, nu poate sau nu sunt lasati sa isi faca datoria. Administratorii drmurilor, isctr ca si politia, ar trebui sa se autosesizeze despre acest aspect. Doar norocul face ca aceste camioane, conduse de birjari inconstienti sa nu produca accidente mortale zilnic. Unii nu stiu nici sa citeasca, cata vreme nu respecta nici o interdictie privind tonajul sau viteza in orase! Totul e in beneficiul hotilor si a marilor poluatori din Sebes. Romanii nu mai au voie sa faca foc cu lemne, pt ca nu le mai ajung grofilor !

  2. Alegerea

    marți, 14.12.2021 at 09:37

    Cetatenii din Sebes au cerut primariei de cativa ani sa stopeze traficul de zi si noapte al mastodontilor supraincarcati cu busteni care le strica casele, retelele de apa si gaz, dar mai ales drumurile, dar nu sunt bagati in seama de catre alesi ! Or fi avind interese comune cu beneficiarii lemnelor ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax