Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Loc de joacă din Alba Iulia, lăsat în paragină, într-o zonă cu mulți copii: ”Nu mai funcționează nimic”

Publicat

Multe dintre locurile de joacă din Alba Iulia sunt în stare deplorabilă. O cititoare Alba24 a semnalat o asemenea situație într-un cartier din Cetate, unde un asemenea loc este aproape nefuncțional. 

”Programul copiiilor este unul tot mai încărcat și mai acaparat de lumea calculatoarelor și a televizoarelor.

În tip de unii părinți se chinuie să își scoată copiii afară, mai există, din fericire, și cartiere în oraș, în Alba Iulia, unde zeci de copii se joacă afară.

Din păcate însă pentru aceștia, spațiul unde își pot petrece timpul în aer liber este în unele cazuri și nesigur și insalubru.

Un astfel de loc găsim în cartierul Cetate la ANL-uri, cum mai este cunoscută zona, un loc în care aproape la fiecare apartament din cele trei blocuri există minim un copil.

Spațiul de joacă amenajat pe mai puțin 20 de metri pătrați a fost construit în urmă cu ani buni, iar timpul și-a pus serios amprenta asupra lui.

Caruselul nu mai merge de cel puțin 3 ani, cu toate eforturile depuse de părinții din zona de a-l repara.

Leagănul și toboganul se clatină la fiecare adiere de vânt după ce lemnul din care sunt construite s-a uzat.

Scările spre tobogn sunt pline de șuruburi ieșite, iar groapă de nisip este lângă un tomberon căzut și rezemnat de un gard.

Practic nimic din și așa puținele activități din parcul de joacă nu mai sunt cu adevărat funcționale deși în zona locuiesc zeci de copii la care nu le rămâne decât să alerge prin parcare și pe puținele petice ce iarbă pe care încă nu s-au pus dale” a transmis cititoarea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 23.04.2021 at 20:59

    Nu mai scrieti prostii. La noi totul e smart. Nu credeti ? Intrebati managerul urbei, pentru el totul e super. Locurile de joaca sunt pentru el amintiri.

  2. Elena

    sâmbătă, 24.04.2021 at 08:15

    Astea nu le vede primarul. Ce repede a cumparat trotinete electrice, tot pentru cei care au bani, in loc sa fi cumparat trotinete clasice sa faca lumea miscare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax