Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA Locuitorii de pe o stradă din Alba Iulia, în conflict cu angajații RER VEST: Ne-au rupt pubelele cumpărate de noi

Publicat

Mai mulți locuitori de pe Strada Calistrat Hogaș din Alba Iulia reclamă că angajații operatorului de salubritate RER VEST le-au distrus containerele cumpărate de ei, în care erau puse deșeurile reciclabile. 

Motivul: oamenii și-au pus aceste deșeuri în saci transparenți, înăuntru, iar angajații ar fi fost deranjați de faptul că nu erau puse în afara containerelor.

”Au fost distruse aproape toate pubelele în care erau puse reciclabilele (în cazul nostru în pubela era pus un sac transparent).

Majoritatea vecinilor de pe stradă ne-am achizitionat pubele galbene deoarece sacii scoși în stradă erau rupți de câini și împrăștiate pe toată strada.

Nu înțeleg atitudinea angajaților care puteau să ia frumos sacul din pubelă și să îl arunce fără a fi nevoie să ne rupă și distrugă pubelele.

De asemenea, ieri, când am sunat să reclam acest lucru la serviciul clienți. doamna respectivă nu a fost deloc interesată de problemă și mi-a spus sec că nu am respectat contractul.

Menționez că în contract nu scrie faptul că dacă reciclabilele vor fi depozitate în alte recipiente decât saci transparenți (saci pe care tot noi îi achizitionam) acestea vor fi distruse.

De asemenea contractul acela ne-a fost impus neavând niciun drept în a-l modifica sau de a nu fi de acord cu el, neavând posibilitatea de a alege alt operator de salubritate” a transmis cititorul Alba24.

Aceștia au depus relamații la operatorul de salubritate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. remus onisor

    vineri, 12.04.2024 at 10:21

    Intr un an am cumparat 4 pubele mari.
    toate le au rupt.
    Acum am inchiriat de la ei si e ok.

  2. Vasi

    vineri, 12.04.2024 at 13:58

    ba ce prosti ca platiti gunoiul :)) mai bine ii dati foc pe gratis baaaa

  3. Cornelia

    vineri, 12.04.2024 at 16:14

    presa, așteptam punctul de vedere al patronului!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax