Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Locuitorii din Tăuți, nemulțumiți de construcția unui releu fără acordul lor. Cer ajutorul autorităților

Publicat

Mai mulți locuitori din Tăuți, comuna Meteș, sunt nemulțumiți de construirea unui releu de televiziune sau telefonie mobilă, despre care spun că nu are autorizație de construcție și nici acordul vecinilor.

Mai mult, oamenii spun că de câte ori plouă, casa din apropiere este inundată cu pământ. Ei cer ajutorul autorităților, pentru a opri construcția. Situația a fost descrisă de o cititoare Alba24.ro.

”Localnicii s-au trezit peste noapte cu o construcție în aproprierea caselor. După multe întrebări s-a constatat ca președintele composesoratului Tăuți a închiriat acel teren unui furnizor, fără a cere părerea cetățeniilor, sau acordul vecinilor.

Construcția a început ilegal înainte să dețină autorizația de construire de la Primăria Meteș (lucru confirmat de primărie).

Localnicii sunt foarte furioși pe ceea ce se întâmplă, au solicitat președintelui composesoratului o întrevedere dar nimeni nu răspunde apelului.

 

În urma săpăturilor efectuate, casa care este situată la doar câțiva metri de construcția releului este inundată cu pământ de fiecare dată când plouă.

Localnicii solicită organelor competente ajutor pentru încetarea construcției” a transmis cititoarea Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gelu stoian

    sâmbătă, 17.09.2022 at 11:05

    Cel Putin PROSTI, Nu Cretini ! Cu sau fara Acest releu, datorita terenului in panta, la orice aie, pamantul din apropierea caselor lor se face Noroi !! Daca aveti macar un dram de minte, facati, in spatele caselor voastre, santuri ( rigole ) pentru scurgea apei de ploaie, si veti scapa de noroi in case, „Desteptilor !!! ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax