Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Lucrările de infrastructură de la Alba Iulia blochează accesul clienților la unele magazine timp de trei luni

Publicat

Lucrările la infrastructura rutieră din Alba Iulia blochează timp de mai multe luni accesul clienților la unele magazine din municipiu și implicit generează pierderi pentru administratorii firmelor. Este și cazul unei societăți aflată pe B-dul Ferdinand 1, ai cărei reprezentanți au fost anunțați recent să își mute marfa în altă locație deoarece accesul în parcarea privată va fi restricționat timp de trei luni. 

„Activitatea societății este vânzarea de utilaje de grădinărit. De trei săptămâni suntem afectați de activitatea pe care o desfășoară firma Elis în zonă, nu mai este acces la magazin, iar pentru că acestea nu erau suficiente, astăzi, în ședința săptămânală de la Primărie, sus-puși au decis împreună cu firma Elis să întrerupă accesul în zonă de marți începând pentru o perioadă de 3 luni.

Domnul inginer de la Elis ne-a transmis că avem termen până marți la prima oră să mutăm marfa din magazin în altă locație, de marți nemaiavând acces la magazin”, ne-a transmis un cititor Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. Emilia

    vineri, 16.06.2023 at 22:49

    Nu le este rusine?Cei de la Elis,ne-au lasat o hartie igienica,nesemnata de Nimeni,fara nr.de inregistrare,etc,prin care ne anuntau sec ca din 20.06 se inchide TOTAL BD.FERDINAND,fara nici o explicatie ,fara o Consultare prealabila a Cetatenilor strazii si mai ales a celor cateva zeci de firme locale!DE CE IN TOT ORASUL EXISTA O BANDA PT.MASINI SI LA NOI NU VA EXISTA NIMIC PT.FIRME SI POPULATIE!POT SA UITE CA O SA FACA CE VOR EI!CA HOTII,NE-AU DAT NISTE INSTIINTARI AZI DUPA MASA ,SA NU MAI PUTEM MERGE LA PRIMARIE,DAR SE INSEALA!!!!O SA AIBA O FFFFFF MARE SURPRIZA!

  2. Antoaneta

    vineri, 16.06.2023 at 23:14

    Plesa ti-ai dat demisia inainte de termen 🤣🤣🤣🤣🤣

    Esti cel mai slab primar din Europa de est.
    Toata Alba Iulia „te iubeste”.

  3. Emilia

    vineri, 16.06.2023 at 23:49

    Va rog frumos de acum incolo sa-l blocati in trafic pe” Marele Ecologist de Primar si sa-l faceti sa mearga numai pe jos sau cu bicicleta pana la Primarie!

  4. Emilia

    vineri, 16.06.2023 at 23:52

    Poate sa uite de Primarie la cat si-a batut joc de oras!

  5. Emilia

    sâmbătă, 17.06.2023 at 00:01

    Pe langa birourile din Primarie,poate face o parcare pt.masinile de pe Ferdinand si rezolva Marea problema a Parcarilor din zona Garii si a bd.Ferdinand!Ce bucurie sa mergem1km pana acasa cu 4-5 plase si cu sute sau mii de kg de marfa! Va fi o placere „Infinita”!

  6. Emilia

    sâmbătă, 17.06.2023 at 00:44

    E bine ca se construiesc Mall-uri,tot mai multe Hypermaket-uri,iar Noi ,Prostii,Idiotii si Fraierii de Investitori locali,care platim taxe si impozite pt.Alba Iulia suntem pur si simplu striviti si omorati ca si gandacii!!!Asta-i solutia!Sa omoram tot ce e firma romaneasca locala si sa promovam Marii Capitalisti ,care ne-au vandut in trecut si azi resturile lor de mancare!Bravo Primarie! Asa o sa creasca copii orasului sanatosi si bine hraniti si imbracati!

  7. Emilia

    sâmbătă, 17.06.2023 at 01:42

    Ca societate de informatii publice si reale ar trebui sa postati ce scriem si ar fi frumos sa veniti pe strada noastra sa vedeti realitatea si sa faceti un articol corect si frumos pt.cetatenii din Alba Iulia!

  8. Danila Petru Florin

    sâmbătă, 17.06.2023 at 09:13

    Acest „primar” și cei de la ELIS vor bloca total Bd. Ferdinand…bun…dar ce se va intimpla dacă este nevoie sa între o ambulanta la un pacient, sau mașină de pompieri la un incendiu? Pe unde vor ajunge? Răspunde tovarășe primar…pe unde ajung? Apoi cei cu salubritatea cum fac? Noi ce facem cu gunoiul timp de 3÷4 luni? V-ati tâmpit de tot? Credeți ca veți scăpa cu o fițuica de anunț? Poate veți avea o surpriza și marți dimineață veți găsi zeci de mașini parcate pe toată strada…Sa vedem atunci ce faceți!

  9. Pamfil

    luni, 19.06.2023 at 16:16

    Dar vai, cata agitatie. Ce o sa va mai laudati voi astia nemultumitii pe retelele sociale cu poze cand va fi totul gata. Ce trebuie sa faca primaria in acest oras e ca tot ce vine rabla pe 4 roti din „cartierele noi” (si nu numai) sa plateasca vignieta diferentiat. Iti arde de „ars gazu de pomana” aproape de cetatea istorica? Hopa, esti in zona zero, platesti vigneta 5 euro – valabila 1 ora. Ai chef de mancat o șaorma cu detoate? Esti in zona X – platesti vigneta 3 euro – valabila 1 ora.
    Ca prea v-ati domnit toti care importati fiare vechi din UE pe post de automobile cu care imputiti aerul. Si sunteti si comozi, ca sunteti omu’ si rabla. sa nu care cumva sa mergeti cate 2 ca va strange cabina.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax