Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Mai multe străzi dintr-un cartier al municipiului Alba Iulia, îngropate în noroi după fiecare ploaie

Publicat

Mai multe străzi dintr-un cartier al municipiului Alba Iulia devin aproape impracticabile după fiecare ploaie. Un cititor Alba24 a surprins marți, în câteva imagini, cum arată zona Arex, transformată într-o mare de mocirlă. 

„Doresc să aduc la cunoștință și aleșilor noștri locali starea străzilor din cartierul Arex (strada Alexandru Odobescu, Emil Racoviță, Barbu Ștefănescu Delavrancea). Că tot începe campania electorală, îi invit la plimbare la noi în cartier. Și musai să își schimbe încălțările de marcă, cu cizmele de cauciuc!”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Reamintim faptul că modernizarea străzilor Emil Racoviță și Alexandru Odobescu se află pe lista investițiilor pentru anul 2024 la Alba Iulia. Proiectul „Modernizare străzi zone de dezvoltare Municipiul Alba Iulia Lot 3 – Emil Racoviță, Grigore Antipa, Petre Ispirescu, Dimitrie Bolintineanu, Simion Mândrescu, Alexandru Odobescu, Arieșului” urmează să fie finanțat prin programul Anghel Saligny.

Citește și Investițiile anului 2024 la Alba Iulia. Ce lucrări vor fi continuate și care sunt obiectivele noi pentru oraș. LISTA și bugetul

Contractul de finanțare pentru asfaltarea a 7 străzi din cartierul Arex a fost semnat la sfârșitul lunii noiembrie 2023.

Proiectul prevede asfaltarea străzilor, amenajarea de trotuare, canalizații tehnice, rețea de apă pluvială, piste de biciclete și iluminat public.

Potrivit documentației, valoarea totală a investiției este de 30.621.086,57 lei cu TVA, din care 18.235.446,09 lei buget de stat și 12.385.640,48 lei buget local.

Citește și Modernizarea străzilor din zona Racoviță-Arex. Primăria Alba Iulia a semnat contractul de finanțare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Petru

    marți, 12.03.2024 at 20:33

    Așa trebuie . Suntem primii din UE care am renunțat la asfalt pentru a reduce efectele încălzirii globale .

  2. Cornelia

    marți, 12.03.2024 at 21:39

    votati gabita

  3. Mircea

    vineri, 15.03.2024 at 17:33

    Votati pe asta despre care am crezut ca este analfabet dar m-am inselat ca este parsiv si mincinos

  4. Pamfil

    vineri, 22.03.2024 at 10:15

    pai de ce v-ati plantat cășile pe ogor? de ce nu puneti mana de la mana sa va faceti si infrastructura?
    Ia stati voi acolo fara strazi ca n-aveti absolut nimic altceva acolo: magazine, scoli sau gradinite, si va alaturati la toata turma de cretini care imput orasul inghesuindu-se cu rablele lor in fiecare dimineata sa-si care plozii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax