Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Mașină cu numere de Alba, suprinsă la intrarea pe podul de sticlă din Cetatea Alba Carolina, din Alba Iulia

Publicat

O mașină înmatriculată în Alba a fost surpinsă de un cititor alba24.ro, la intrarea pe podul care face legătură între Parcul Unirii și Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. 

Întâmplarea s-a petrecut marți, 7 iunie, în jurul orei 16.00, a transmis cititorul alba24.ro. De asemenea acesta a mai precizat că șoferul în cauză nu a mai continuat să meargă pe pod.

În zonă sunt montați mai mulți stâlpi pentru a bloca accesul mașinilor în zona monumentului Unirii, sau a podului în cauză.

Podul Unirii este realizat dintr-o o pardoseală pentru terase exterioare WPC, și pe laterale din sticlă, sticlă care de câteva ori a fost înlocuită din cauza faptului că a fost spartă.

Mai mult de atât, circulația pe pod este interzisă pentru biciclete sau trotinete, dar adesea, bicicliștii sau cei cu trotinete trec pe pod, printre pietoni.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Dumitru Lucia Elena

    joi, 09.06.2022 at 11:48

    Un om certat cu bunul simt. Unde este politia locala sa sancționeze asemenea fapte? În curând si șanțurile cetății vor fi pline de mașini stimabililor administratorii ai orașului cărora vi se măresc lefurile.

  2. Gabriela

    vineri, 10.06.2022 at 08:18

    poate e prieten cu domnu Gabor Plesa, primarul….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax