Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE/ FOTO – Știrea ta: Mașină ”înghițită” de asfalt, în timpul lucrărilor de pe o stradă intens circulată din Aiud

Publicat

Un autoturism a rămas împotmolit în asfaltul proaspăt turnat, vineri, în timpul lucrărilor de reparație făcute pe o stradă intens circulată din Aiud. Incidentul, care a blocat mai mult timp traficul în zonă, a fost surprins de un localnic, imaginea fiind postată pe Facebook.

UPDATE: Referitor la acest incident, reprezentanții administrației locale au precizat că Primăria Aiud nu execută lucrări de asfaltare în acest moment, iar lucrarea este făcută de Apa CTTA, care în urma intervenției la rețeaua de canalizare are obligația de a reface asfaltul.

”Vom urmări calitatea readucerii la starea inițială a carosabilului”, au precizat reprezentanții Primăriei Aiud.

Știrea inițială: ”Atenție! Se lucreazã la partea carosabilã! Deja neatenția a produs prima victimă! Sã fie oare betonul proaspăt turnat mai bun la “gust” în Aiud decât în altã parte a țării!?”, a scris aiudeanul, făcând referire la faptul că mașina aflată în impas avea numere de Botoșani.

Reacțiile celor care au văzut postarea au fost împărțite. Unii au scris că vinovați sunt cei care au reparat strada fără să restricționeze și circulația și să marcheze lucrările, în timp ce alții au fost de părere că era de datoria șoferului să fie mai atent.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax