Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Mașină parcată lângă containerele de gunoi, „împodobită” cu deșeuri, la Alba Iulia

Publicat

Surpriză neplăcută pentru un șofer care și-a lăsat autoturismul în zona containerelor de gunoi situate pe strada Poligonului din Alba Iulia. Mașina a fost „împodobită” cu cartoane, pungi de plastic și gunoaie. 

Un cititor Alba24 a surprins, la începutul acestei săptămâni, o mașină marca Daewoo Matiz, „împodobită” de gunoaie. Pe parbrizul autoturismului parcat în zona containerelor de gunoi aflate pe strada Poligonului din Alba Iulia, au fost așezate „atent”, sub ștergătoare, câteva cartoane, de oglindă a fost agățată o plasă iar pe capotă aruncată o pungă cu deșeuri menajere.

„Cam așa înțeleg cei care ridică gunoiul de pe strada Poligonului să <sancționeze> pe cei care îndrăznesc să parcheze mașinile în apropierea containerelor de depozitare a gunoiului menajer. Deși procedura de ridicare a gunoiului nu este în niciun fel împiedicată, fiind loc suficient pentru transportul containerului la mașină, poate doar doi – maxim trei metri distanță în plus pentru angajați până la mașina de colectare, lucru care nu ar trebui să ducă la asemenea gesturi de distrugere a proprietății personale”, ne-a transmis un cititor Alba24.

Potrivit acestuia, nu este prima dată când se întâmplă astfel de lucruri.

„Data trecută au golit pur și simplu un sac cu gunoi pe capota unei mașini parcate acolo din lipsa locurilor de parcare”, a mai transmis cititorul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax