Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA Mesajul plin de speranță al copiilor din Alba Iulia: ”Totul va fi bine”. Curcubee la geamuri

Publicat

Copiii din Alba Iulia, ajutați uneori de părinți, desenează curcubee și le lipesc pe geamurile caselor și apartamentelor în care locuiesc.

Mesajul transmis este plin de speranță ”Totul va fi bine!” și vine în contextul epidemiei de coronavirus care a lovit întreaga lume. 

Campania ”Totul va fi bine” a plecat din cea mai încercată țară din Europa: Italia. Acolo, copiii au încercat să aducă din case un mesaj pozitiv, să dea puțină culoare străzilor goale, dar este totodată și un îndemn la a limita ieșirea afară. Apoi campania s-a extins în toată lumea.

Copiii de la clasele primare, grădinițe și creșele din Alba Iulia au preluat și ei mesajul. Pe grupurile de facebook ale părinților este plin de asemenea fotografii, în care cei mici își transmit mesajul de speranță, uneori ajutați și de părinți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax