Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA Miros greu „de primăvară”, în centrul orașului Alba Iulia. Pubelele „smart”, scoase la aerisit

Publicat

Pubelele „smart” din centrul orașului Alba Iulia emană mirosuri greu de suportat pentru locuitori. De mai bine de o săptămână, containerele subterane din jurul fostului cinema Columna au ieșit la aerisit, degajând un miros care îl întrece pe cel al sistemului de canalizare.

Nu mai este nimic nou ca la un interval regulat de timp pubelele hidraulice din jurul ruinei Columna să aibă probleme. Dacă până de curând ele erau rupte de „binevoitori” sau de agenții economici din zonă care înghesuiau cutii întregi de carton, stricând sistemul de închidere, de mai bine de o săptămână ele sunt ridicate, lăsând să iasă la suprafață un miros greu de suportat.

Locuitorii din zonă susțin că mirosul degajat de subteranul lor îl întrece pe cel al sistemului de canalizare. Ba mai mult, firma de salubritate a lăsat ca sistem de colectare a deșeurilor menajere vechile pubele de metal, ele redevenind un paradis pentru căutătorii de comori, mizeria lăsată de ei în urma lor întinzându-se pe o suprafață considerabilă în plină zi.

Prețul pentru o singură platformă a fost de 11.000 euro (fără TVA). În 2015, când a fost instalată prima platformă s-a declarat că prin acest sistem se va păstra curățenia în zonă, se vor elimina mirosurile neplăcute și tot procesul de colectare de deșeurilor se va face igienic și la standarde europene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax