Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Mizerie lăsată în urmă de petrecăreți, în zona de recreere Panoramic din Alba Iulia, aflată pe Dealul Mamut

Publicat

Un cititor Alba24 ne-a transmis duminică mai multe imagini surprinse în zona de recreere Panoramic, aflată pe Dealul Mamut, în imediata vecinătate a Parcului Dendrologic din Alba Iulia.  

Pe acestea se poate observa că locul din zona filigoriilor a fost împânzit de gunoaie, „uitate” cel mai probabil de petrecăreți.

Aceștia nu s-au obosit să ducă resturile menajere până la cel mai apropiat tomberon, astfel că deșeurile s-au „revărsat” din sacii menajeri chiar lângă locurile de luat masa.

Gunoaie pot fi observate și în zona grătarelor, unde au fost aruncate pahare și ambalaje din plastic sau chiar doze de bere.

Reamintim faptul că Primăria Alba Iulia a cumpărat, în luna mai 2022, patru grătare de grădină tradiționale, pentru dotarea filigoriilor din zonă.

Citește și Primăria Alba Iulia a cumpărat grătare de grădină pentru zona de recreere Panoramic, aflată pe Dealul Mamut. Cât au costat

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax