Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA: Mormane de gunoaie în apropiere de Sebeş. Ce a rămas după „curăţenia de primăvară”

Publicat

Cei care au ales locaţii de picnic sau pur şi simplu s-au plimbat prin împrejurimi, lângă Sebeş, au observat mormane de gunoaie aruncate la întâmplare, în natură.

Una dintre persoanele care au fotografiat peisajul dezolant a atras atenţia asupra situaţiei şi are şi propuneri de sancţionare a celor responsabili.

“<Curățenia> de primăvară se face așa din punctul de vedere al unora. Propun să li se confiște mijlocul de transport până când își plătesc amenda și o lună de muncă în folosul comunității, la curăţat gunoaie. Cei care vedeți astfel de comportamente, nu fiți indiferenţi! Fotografiați și reclamati! Doar așa putem salva natura şi implicit pe noi!”, a scris persoana respectivă, pe reţeaua de socializare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. zoro

    marți, 10.04.2018 at 08:45

    Luati atitudine si cand prindeti pe cineva aruncand gunoaie puneti batele pe ei ca nu se mai poate,de atata nesimtire!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax