Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Știrea TA: Mormane de gunoi aruncate pe un câmp în Sebeșel. Valea Bobăi, transformată în ghenă

Publicat

Mormane de gunoi zac pe într-un câmp în Sebeșel. Saltele de dormit, peturi de sticle, borcane, zeci de plase și alte resturi au fost aruncate în zona Valea Bobăi. 

Din cauza mormanelor de resturi pe care oamenii le-au aruncat cu nepăsare, zona a ajuns să arate că o groapă de gunoi. Imagini cu munții de plastic și resturi menajere ne-au fost trimise de un cititor Alba24.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Rika de Alba

    sâmbătă, 06.01.2018 at 22:29

    ce va mai mira cand vedeti asa ceva ? primari sunt de vina ca fac constracte cu dedicatie cu firmele ce colecteaza gunoi iar firmele cresc facturile de gunoi si omul zince stai asa ceri bani multi mai bine renunt la contract si va polez pe toti casa va para rau ca sunteti corupti sau sclavii la penalii corupti ce ii votati si cotizati cu inpozite si taxe…asta e adevarul !

    curatenia vine de sus in jos nu invers ! ne trebuie presedinte , premier si primari cinstiti nu jegosi corupti !

    • Mara

      duminică, 07.01.2018 at 12:10

      Oameni buni, toata tara colcaie de mizerie! De curand am fost la Scarisoara, Arieseni, Campeni…Nu puteti crede ce e acolo! Vaile pline de gunoaie, malurile la fel,drumurile, pajistile, padurile…Doamne, ce neam de nesimtiti suntem! Ce cred cei ce fac asa ceva? De ce nu se iau masuri drastice de sanctionare a lor? Daca se pun amenzi de la 1000 de lei in sus pentru o tigara aruncata la intamplare, nu s-ar mai prolifera fenomenul asta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax