Connect with us
Publicitate

STIREA TA

FOTO Ştirea ta: Musai cu galoși la Partoș. Bălți până la gleznă, noroi și gropi pe o stradă din Alba Iulia

Publicat

Plină de gropi, noroi și bălți cu apa care îți trece de glezne. Așa arată strada 11 Iunie din cartierul albaiulian Partoș, spre disperarea celor care locuiesc în zonă și care nu știu cum să rezolve situația. Pentru că administrația locală nu a luat atitudine în acest caz, oamenii au încercat să acopere gropile cu piatră adusă de ei. 

„Ne-am săturat de promisiunile viceprimarului Pleșa și a celor din Primăria Alba Iulia, cum că o să ne facă drumul. Din cât știm noi după ce s-a finalizat proiectul stației de epurare din apropiere, trebuia să fie asfaltat aici, așa ne-a spus primarul Mircea Hava, ne-a și arătat proiectul.  Noi credem ca s-au luat banii și strada nu s-a mai făcut” spun cei care locuiesc în zonă.

Oamenii se confruntă cu această problemă la fiecare ploaie. Pentru că s-au săturat să ceară ajutor au adus câțiva saci ci piatră și au umplut o parte din bălți.

„Am ajuns să ne astupăm singuri gropile ca să putem duce copiii la școală. Suntem la 100 de metri de Alba Iulia,  nu se poate așa ceva” mai spun aceștia.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax