Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: Nervi la Sebeș, după ce a fost reluată furnizarea apei potabile: „Nu putem să ne spălăm, nu putem să gătim”

Publicat

Toți locuitorii din Sebeș au avut de suferit, în ultimele două zile, din cauza unei avarii la rețeaua de apă. După ce o conductă de azbociment, de pe strada Călărași, a cedat, apa a fost sistată în tot orașul. 

Asta a însemnat că locuitorii nu au avut acces la dușuri, la gătit, sau apă menajeră. Deși, furnizarea cu apă potabilă a fost reluată în cursul zilei de vineri, problemele nu s-au terminat.

CITEȘTE ȘI: Municipiul Sebeș A RĂMAS fără apă potabilă, din cauza unei avarii. Nu se știe când va fi remediată problema

Din rău în mai rău, spun mai mulți cetățeni din Sebeș. Cel puțin în cartierul Kogălniceanu, apa nu se poate folosi, transmit cititorii alba24.ro, frustrați din cauza situației.

Apa este ruginie. ”Nu poți să te speli cu ea și de gătit nici nu poate fi vorba”, au precizat aceștia. În pozele trimise de locuitori se poate observa cu ușurință cum arată apa care curge prin robinetele oamenilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Nemes

    sâmbătă, 25.06.2022 at 13:18

    In anul 2022 in municipiul Sebes, str. Calarasi transportul apei potabile se mai face prin conducte de azbociment ? Asa scrie in titlu ! Vrem raspuns pe alba24.ro de la SC APA CTTA ALBA IULIA sa vada toata lumea !

  2. Ciutura

    sâmbătă, 25.06.2022 at 15:33

    Oameni buni, obligati primaria si pe cei cu obligatia de a controla camioanele de prea mare tonaj, sa interzica acest tip de tranzit prin oras. Camioanele distrug retelele de utilitati, iar voi suferiti. Cereti inlocuirea tuturor sefilor responsabili, chiar prin referendum. SE POATE,!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax