Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Nesimțirea unora nu are limite. Deșeuri aruncate în râul Galda, în zona rezervației naturale Cheile Întregalde

Publicat

O situație revoltătoare a fost surprinsă în zona rezervației naturale Cheile Întregalde. Un cititor Alba24 ne-a semnalat faptul că în albia râului Galda au fost aruncate saci cu deșeuri menajere și electronice.

Pe imaginile transmise de acesta se pot observa în apă resturile unui calculator și a unui monitor vechi. Pe mal zac aruncați mai mulți saci cu deșeuri, iar în zonă a găsită aruncată o diplomă acordată unei sportive în cadrul Galei Sportului din 2018.

„Hai să-i facem faimoși! Niște jeguri au aruncat gunoiul în albia râului Galda, în zona Cheile Întregalde. Dacă recunoaște cineva vaca, capra, animalul de pe diplomă să-i transmită că are dosar la Garda de mediu”, a transmis cititorul Alba24.

Rezervaţia naturală Cheile Întregalde se întinde pe o lungime de 800 de metri şi prezintă două mari vârfuri calcaroase, adică Plaiul (1174 metri, în partea nordică) şi Pleşa Caprei (1139 metri, în partea sudică).

Ambele sunt resturi ale unui vechi platou, în care apa Gălzii a săpat această trecătoare gigantică, specifică reliefului carstic al Apusenilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax