Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Noi lucrări, noi probleme în trafic la Alba Iulia. ”Am întârziat la serviciu, nici urmă de Poliție”

Publicat

Noi lucrări, noi probleme în trafic la Alba Iulia. Traficul în Alba Iulia, la primele ore ale dimineții, a fost îngreunat de noi lucrări pe loturile de mobilitate, deschise în zona intersecției de la Stadion Cetate. 

Un cititor Alba24 a semnalat că traficul s-a desfășurat cu mare greutate marți dimineață, pe Bulevardul Revoluției până la intersecția cu Calea Moților.

”Au spart zona respectivă, iar traficul a fost sugrumat la o bandă înainte de a avea din nou acces la două benzi, la semafor.

Practic, timpul de așteptare este foarte lung din cauză că la un moment dat poate trece doar câte o mașină, chiar dacă sunt trei direcții de deplasare.

Astfel, cei care trebuiau să o ia spre centru sau spre Ampoi, nu aveau șansă să o facă decât din 2-3 ture de așteptat la semafor.

Din cauza asta am întârziat la serviciu. Dimineața se vede mai bine cum este administrat orașul. Este exact momentul în care oamenii sunt grăbiți, cu nervii întinși.

Ceea ce aș avea de reproșat este că Poliția nu era acolo pentru a fluidiza traficul, au lăsat totul în seama semafoarelor, fără să intuiască situația care se va produce.

Este o bătaie de joc tot ce se întâmplă în oraș. Înțeleg că sunt lucrări, dar ce nu înțeleg este modul în care sunt gestionate. Amatori!

De altfel, polițiștii au dispărut și din zona școlilor dimineața. A fost o măsură foarte bună la începutul școlii, ca să nu comenteze lumea.

Treptat, pare că ne-am obișnuit cu faptul că traficul din Alba Iulia și străzile sunt gestionate de amatori” a transmis cititorul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. m

    marți, 06.02.2024 at 09:57

    polițiștii în zona școlilor mai mult încurcau circulația. vorbesc din proprie experiență. îmi duc în fiecare dimineață copii la școală.

  2. Cornelia

    marți, 06.02.2024 at 10:48

    ii doare-n dos

  3. vasi

    marți, 06.02.2024 at 11:15

    Ii dore in cot de noi,totul se face cu fundul, la cimitirul eroilor au lasat asfaltul inalt de dai cu rotile de faci infart, dar cine sa-i intereseze, au pus la treceri de pieton tot din 30 in 30m, sa vedeti dupa ce termina balamuc, dar nu termina ca sunt alegeri si nu risca sa vada lumea ce ca….. a iesit dupa arhitectii lui peste

  4. pilu

    marți, 06.02.2024 at 13:38

    Şi Poliţia asta şi-a tras un nou şef, dar mergea şi fără el. Acum trei zile, o parcare din faţa blocului, plătită era ocupată de două zile de maşina unei poliţiste de la locală. Au fost sesizaţi poliţişti locali care s-au prezentat la faţa locului şi normal neştiind că este al poliţistei. Dar aflând când au dat telefon au dat din umeri şi duşi au fost cu toate că aceasta era acasă.La o zi după,tot în faţa blocului a fost parcată o maşină neregulamntar. Doar zece minute a durat şi au vemit şi au ridicat-o. Dubla măsură din politică merge şi la Poliţie,că doar ei i-au numit.

  5. Pamfil

    marți, 06.02.2024 at 14:30

    ce va mai place sa va-nghesuiti in trafic, mai ceva cum ii placeau lu’ Hagi femeile cu lanturi la Melody Bar.

    Pai voi sunteti principalii vinovati bai ca va inghesuiti, atat ăia ce si-au plantat case pe ogoare cat si voi, care n-ati auzit de transport public. Va carati plozii pana in facultate cu „masina” ca sa devina mai tarziu niste fulgusori tiktokari.

    De ce atunci cand sunt vacante, circulatia e „aerisita?” Aveti drepturi (pana le mai aveti) si in loc sa vi le cereti va plangeti ca n-aveti pe unde circula.
    Lipsesc scoli si gradinite si voi cereti drumuri… faina logica.

  6. Ronaldo

    marți, 06.02.2024 at 16:08

    Tare Pamfil!!! Aia cu Hagi a fost bonus! După logica ta, adaug: vând apartment în cetate, zonă bună. Nenorocit mare cel ce aprobă zonele intravilane unde își fac oamenii case. Sau cel ce vine din micesti/paclisa să meargă la muncă în oraș…
    Nu lipsesc școlile, sunt tot acolo așa cum le știm. Nu au mai apărut altel, doar prin ciugud sau Blaj.
    Nu ocolitoare la sard-barabant, nu prelungire revoluției până în partos. Vrem semafoare, becuri smart și wifi!!!
    Hai noroc ca vin alegerile și se rezolvă toate din pix!

  7. Alin

    miercuri, 07.02.2024 at 14:30

    Te trezești mai repede !
    Nu te mai plânge atâta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax