Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: O fetiță s-a rănit după ce scara unui tobogan din Alba Iulia s-a rupt sub greutatea ei. Ce a făcut Poliția Locală

Publicat

O fetiță a fost rănită după ce s-a accidentat la un loc de joacă din Alba Iulia. Mai exact, fetița în vărstă de 6 ani, s-a ales cu o zgârietură destul de mare pe picior, după ce scara unui tobogan s-a rupt, iar copilul a căzut cu piciorul în gol. 

Este unul dintre cazurile frecvent semnalate de părinții din Alba Iulia care se plâng de starea proastă a locurilor de joacă din oraș, de aparatele care fie au piese rupte, fie au lemnul putrezit și care ajung să fie un real pericol pentru cei mici.

Accidentul s-a petrecut în cursul săptămânii trecute, la locul de joacă din cartierul Ampoi 2.

Potrivit unui cititor alba24.ro, care a semnalat cazul către reporterii redacției, după ce au făcut o plângere la poliție, polițiștii locali au mers la spațiul de joacă în cauză și l-au închis.

Mai exact au tras mai multe benzi de poliție peste tobogan pentru a semnala că există o defecțiune.

”De foarte mult timp nu s-au mai făcut reparații, mereu se accidentează copiii. Trebuie să ajungă și la urechile autorităților din Alba Iulia nu să rămână la stadiul de accident și atât. Nepoata mea a avut un accident pe unul dintre tobogane s-a rupt o parte dintr-o scară și a căzut cu piciorul între scări.

Are rana destul de mare și adâncă. S-a făcut sesizare la poliție, toboganul s-a împrejmuit de poliția locală, însă am vrea să nu rămână la stadiul asta”, a precizat cititorul alba24.ro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nelu

    luni, 04.07.2022 at 14:18

    Primaria se ocupa de altceva, de unde iasa ceva, nu-i intereseaza deloc. Trebuie dati in judecata ca o sa castigati sigur, vedeti cine raspunde exact de spatiile de joaca pentru copii. Saptamana trecuta s-a intamplat cu pontonul de la Ciugud care nu era receptionat spunea primarul, dar s-a dat in folosinta si nu a luat masuri atunci pe loc sa nu se intample vreo nenorocire. Mergeti cu fetita la medic sa va dea certificat medico legal sa aveti dovada, pozele la fel. Daca nu luam atitudine, data viitoare se intampla si mai rau.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax