Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: O mașină de la Google Street View, pe străzile din Alba Iulia. Actualizează harta orașului

Publicat

google street view

O mașină de la Google Street View a fost observată în cursul zilei de marți, 8 octombrie pe mai multe străzi din Alba Iulia. În jurul orei 17.20, automobilul Google a fost pozat de un cititor Alba24, în zona Dealul Furcilor.

Încă de la începutul verii, mașinile de la Google au reapărut pe străzile din România, pentru a actualiza imaginile folosite în aplicație. 

google street view

Anul acesta, imaginile sunt preluate de noile maşini Google Street View, care utilizează cea mai recentă versiune de cameră pentru imagini la 360 de grade.

Vezi și FOTO: Accident cu trei victime la intrare în Aiud dinspre Alba Iulia. Un autoturism s-a răsturnat

Noua tehnologie de fotografiere utilizată de maşinile Google permite realizarea unor imagini mai precise şi de calitate.

Street View este un serviciu oferit de Google Maps, în prezent fiind disponibil în mai mult de 85 de ţări de pe tot mapamondul, inclusiv în Arctica şi Antarctica. Serviciul este disponibil şi în Google Earth şi aplicaţia Google Maps pentru telefoanele mobile.

google street view

Serviciul Street View este disponibil în România începând cu 2010, când au fost publicate pe Google Maps primele imagini din cele mai importante oraşe.

Acoperirea Street View la nivelul întregii ţări s-a realizat în 2012, atunci când au fost preluate imagini de pe 40.000 de km de drumuri, 39 de oraşe şi sute de obiective turistice.

Extinderea Street View în România a continuat constant, fiind actualizate imaginile din marile oraşe şi adăugate diferite obiective turistice, precum Salina Turda, Castelul Bran, Cetatea Alba Iulia, Muzeul Naţional Brukenthal şi fluviul Dunărea.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax