Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: O nouă metodă de „asfaltare”, lângă Ocna Mureș. Movilă de criblură asfaltică, nivelată de mașinile din trafic

Publicat

O nouă metodă de „asfaltare” a fost surprinsă joi, pe ruta ocolitoare dintre Unirea și Ocna Mureș. O movilă de criblură asfaltică a fost „uitată” de muncitori în mijlocul drumului, fiind nivelată de autoturismele șoferilor care au trecut prin zonă.

Imaginea a fost surprinsă de un cititor Alba24, joi, în jurul orei 13:30, pe ruta ocolitoare dintre Unirea și Ocna Mureș.

Reamintim faptul că începând de miercuri dimineața, traficul rutier între Unirea și Ocna Mureș a fost deviat, din cauza lucrărilor de reparații ale terasamentului și de înlocuire a liniilor de cale ferată la Halta Unirea. Imediat după devierea circulației, un autobuz a rămas suspendat timp de mai multe minute, la trecerea la nivel cu calea ferată din zona localității Războieni – Cetate.

Vezi și VIDEO: Autobuz blocat pe șine la o trecere de nivel cu calea ferată. Circulație auto deviată, între Unirea și Ocna Mureș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate