Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: O nouă ”victimă” a lucrărilor din Alba Iulia. Un autoturism a rămas suspendat pe strada-șantier de la Alba Mall

Publicat

Un nou incident s-a produs miercuri pe Strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, într-una dintre zonele în care se derulează lucrări la carosabil.

Un autoturism Dacia a rămas suspendat pe marginea unei benzi de circulație, din cauza diferenței mari de nivel față de cealaltă bandă.

Un cititor Alba24 a surprins momentul. Acesta spune că este a treia mașină care cade în șanț în zona Alba Mall și că el însuși a pățit același lucru.

”Este lăsată o groapă acolo la intrare și mașinile cad în ea. Nu se mai poate așa” a transmis cititorul.

Reamintim că cel mai grav incident a fost cel în care a fost implicat un autocar plin de turiști, care a căzut într-un șanț, în urmă cu două săptămâni.

VIDEO: Un autocar plin cu turiști a căzut într-un șanț săpat în fața unei benzinării din Alba Iulia. Ce se întâmplă cu pasagerii

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristi

    vineri, 12.05.2023 at 08:48

    LA CATE SUTE DE MASINI AU INTRAT PE ACOLO S-AU GASIT TREI SA CADA.ASTA DOVEDESTE CA HABAR NU AU DE SOFERIE SI DE INCADRARE LA VIRAJ.MAI BINE TACEAI CA ERAI MAI DESTEPT, SA NU ZIC FILOZOF.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax