Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: ”Obstacole” la intrarea în curte, de aproape un an, pentru locuitori dintr-o comună din Alba. Care este motivul

Publicat

Pe o stradă din comuna Unirea, locuitorii au acces îngreunat la proprietăți, din cauza unor lucrări de modernizare a carosabilului. Un cititor Alba24 spune că unii proprietari nu mai pot să-și scoată mașinile din curte, de aproape un an.

”În urma unor lucrări de modernizare a șanțului și a podurilor de acces la proprietăți, proprietarii nu mai pot avea acces cu vehicule, iar acesul pietonal se face cu riscuri mari de accidentare.

Unii dintre ei au rămas cu vehicule blocate în curte. Curând se împlinește un an de la situația creată”, spune cititorul Alba24.

Potrivit acestuia, diferența de nivel pentru acces în curte este de peste 50 cm între podeț și drumul public. Este vorba despre strada Traian din comuna Unirea.

”La alte proprietăți situația este și mai gravă, atât la intrare, cât și la ieșire. Încă nu știm cu exactitate când o să se rezolve și cum această situație”, a precizat sursa citată.

Potrivit acesteia, lucrările au fost executate de Prenis SRL Blaj, în a doua parte a anului 2021. Proprietarul spune că inițial au aflat că lucrările urmau să fie reluate în februarie sau martie 2022, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Cum arăta strada înainte de lucrări:

Accesul îngreunat și, în unele situații, blocat la proprietăți de lucrările rămase în așteptare provoacă proprietarilor și pierderi. Unii dintre ei nu-și mai pot scoate vehiculele din curte pentru a le folosi în activitatea curentă sau nu pot aduce materiale pentru construcții, în cazul în care fac renovări.

Oamenii au cerut sprijin și autorităților județene și unui parlamentar din Alba, pentru rezolvarea situației.

Reprezentanții primăriei au precizat că ”lucrările sunt în derulare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax