Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA: Obstacole „naturale” pe drumurile din Apuseni. Brazi „plantaţi” în gropile de pe DN 75

Publicat

brazi plantati pe sosea

Aşa cum vara unii participanţi la trafic obişnuiau să pună panseluţe în „craterele” apărute pe carosabil, acum în Apuseni se plantează brazi în gropile din asfalt. Exemplul este în fotografiile surprinse de un cititor Alba24, pe DN75.

Sunt gropi semnalizate „natural”, dar şi obstacole cu potenţial pericol pentru şoferii care nu le observă la timp. Astfel încât unii ajung să se întrebe, în lipsa intervenţiilor urgente pentru repararea gropilor, care ar fi „răul cel mai mic”: craterele sau brăduţii „plantaţi” pe şosea.

brazi sosea 1

Din imagini se observă cum cei care au pus brăduţii au avut grijă să umple cu pământ gropile, astfel încât tinerele conifere să aibă şanse să supravieţuiască în noile locaţii.

brazi sosea

Imaginile au fost surprinse pe DN75, în zona Albac – Arieşeni.

De altfel, şoferii au semnalat de mai multe ori că în această perioadă este greu de circulat atât pe DN75, cât şi pe DN74, în Apuseni, din cauza gropilor de pe şosea.

Citeşte şi FOTO ȘTIREA TA: Gropi ca după bombardament, pe DN 74 și DN 75, în Apuseni. „Îți vine să o iei razna la volan”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax